Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klart for bonderomantikk

Åtte bønder håper på friere i høstens kjærlighetsjakt på TV 2.

Olav Einar Hegstad er en av åtte bønder som håper på friere i høstens kjærlighetsjakt på TV 2.

29-åringen er sjette generasjons gårdsherre på Stiklestad i Verdal kommune, og har blant annet 170 storfe og en seter på fjellet å friste med. Nå håper han den rette jenta faller for ham.

Påmeldt av venner

-  Stiklestad er et lite sted, så dette blir en fin måte å få kontaktannonsen ut til hele landet, sier Hegstad, som ennå ikke har funnet ut hvem som meldte ham på til serien.

-  Jeg nærmer meg 30 år, og det er mange som synes det er på tide med en kjæreste og har sagt de vil melde meg på, sier Hegstad, som ikke har noe imot å brette ut kjærlighetsjakten på landsdekkende fjernsyn.

18. mai blir de åtte bøndene presentert på TV 2, og som foregående år får de fire bøndene med flest frierbrev være med videre. TV 2 tror ikke Norge er lei av feelgood-TV ennå.

-  Jeg tror konseptet holder en sesong til fordi folk kjenner seg igjen i deltakerne. De er ekte mennesker, ikke som i de amerikanske seriene hvor deltakerne er tilgjorte, stylet og stæsjet opp, mener pressekontakt Kathrine Wergeland.

Ikke kjendismål

Klart for bonderomantikk

Hun mener at Jakten på Kjærlighetens sjekke-reality ikke har til hensikt å skape kjendiser.

-  Bøndene som er med har en genuin interesse for å finne seg en kjæreste. Det er ikke det å komme på TV og bli kjendiser som er den fremste grunnen til at de har meldt seg på - i motsetning til en del andre serier.

Tore Jardar Johannesen fra Larvik, Terje Sann fra Årnes, Harald Opedal fra Lofthus i Hardanger og Nils Are Hatteland fra Nærbø på Jæren er de andre herrene som søker lykken i årets runde med bonderomantikk.

Tonee Cecilie Thomassen fra Alta, Bjørg Randmæl fra Alvdal og Anne Mæhlum fra Brøttum utenfor Lillehammer er de kvinnelige kjærlighetssøkerne.

JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN: Anne Mæhlum fra Brøttum utenfor Lillehammer.
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN:Nils Are Hatteland fra Nærbø på Jæren.
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN:Tonee Cecilie Thomassen fra Alta.
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN:</Bjørg Randmæl fra Alvdal.
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN:Tore Jardar Johannesen fra Larvik.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling