Klart for CSI New York

Sjefen sjøl raser.

(Dagbladet.no): Den originale CSI er lagt til Las Vegas i Nevadaørkenen, og er USAs mest populære fjernsynsserie i øyeblikket. Nå kommer den tredje spin-off-serien på skjermene.

CSI: Miami har vært en suksess i USA, og går også på TV Norge her hjemme. CBS-sjefene har bestemt seg for å blåse i advarslene fra hovedpersonen i den originale CSI, og går for CSI : New York, skriver USA Today.

- De kan gjøre showet fem ganger uka med fem forskjellige besetninger. Men så lenge de ikke har mine folk, klarer de ikke å gjøre så bra, fortalte William Peterson (Gil Grissom) tidligere i år.

Og truet med å slutte hvis CSI: NY ble en realitet.

Har ikke råd til å feile

Ifølge USA Today blir den nye serien litt annerledes enn de to første. Seerne skal få mer privatliv, og mindre labliv, og slik satser produsentene på å trekke nye seere til det populære konspetet.

- Det er stort press på å ikke kludre til denne, sier manusforfatteren Anthony Zuiker.

  • Det er ikke klart når CSI: NY kommer på norske tv-skjermer. CSI: Miami følger du på TV Norge hver tirsdag klokka 21.30.
POPULÆRE: Skuespillerne fra den første spin-off-serien til CSI, CSI: Miami, vant folkets pris for beste nye serie i People's Choice Awards 2003.