Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klart for nytt stjerneshow

Også i år står stjernene i kø for å komme til hitAwards: Melaine B og Aqua er klare - og Espen Lind har verdenspremiere på sin nye singel, mens Boysvoice avslutter sin filminnspilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 16. september går showet i Oslo Spektrum - og direkte på TV 2. Det er lagt ut 8 000 billetter, og det er bare noen få hundre igjen.

- Her må folk være raskt ute hvis de vil få med seg det mest stjernespekkede showet i Norge, sier Bjarne Laastad i TV 2 til Dagbladet. Han berømmer Gunilla Holm som har fått stjernene på plass. Hun skal sammen med stand-up-komikeren Thomas Giertsen også være programleder for det tredje hitAwards-showet i historien.

Mel B og Lene-show

Årets hovedattraksjon blir Spice-jenta Melanie B, eller «Scary spice» Mel B, som vi kjenner henne som i Spice-sammenheng. Hun er aktuell med singelen «Tell me», som hun vil framføre i Oslo Spektrum. I fjor var Mel C i Spektrum. Kanskje er det hun som har anbefalt hit-showet for sin Spice-kollega? Spice Girls kommer også med ei ny plate i november. Fra de øvrige artistene, som nå er på plass, kan vi vente oss følgende:

Aqua: Bandet, med Lene Nystrøm i spissen, delte i fjor de en av de fire prisene som Lene Marlin stakk av med. I år framfører Aqua en overaskelses-låt fra scenen. Gruppas andre album «Aquarius» har så langt solgt over tre millioner.

Spetakulært

A1: Siggerud-gutten Christian Ingebrigtsen og hans britiske venner i A1 vil også gjøre noe annerledes. De vil hylle a-ha med sin egen tolkning av «Take on me» - 15 år etter at den var nummer 1 i USA og i 14 andre land.

Espen Lind: Tromsø-gutten dominerte internasjonale hitlister i 1998, og tok hitAwards med storm samme året. Han fikk med seg tre priser, og kvitterer i år hyllesten med å urfremføre «Black Sunday» fra hans nye album «The Dolphin Club», som kommer ut i høst. Sist var det et svært spektakulært show Lind sto for - og kjenner vi ham rett vil han ikke legge ned lista denne gangen heller.

Boysvoice: Espen Eckbo og hans Boysvoice vil framføre låta «Playmomen» - og avslutte sin film om gruppa med sin opptreden på hitAwards.

Morten Abel: Den mest-turnerende norske artisten i år vil stå for noe «visuelt spennende», men det er foreløpig ikke bestemt hva han vil gjøre.

M2M i USA

Dessverre kommer ikke M2M til årets hitAwards. De turnerer sammen med Hanson i USA, og er lei seg for at de ikke kan stille. Det har også vært spekulert om Robbie Williams vil komme til det en og en halv times direktesendte TV 2-showet, men dette stemmer ikke.Westlife, som har vært med på hitAwards før, er heller ikke bekreftet. Det er hit40-lista som trykkes i Dagbladet hver tirsdag som er utgangspunktet for prisutdelinga. De artistene som er mest spilt på radio det siste året blir nominert.

KOMMER TIL HITAWARD: Mel B fra Spice Girls kommer til Hitawards for å gi et lite spice-show.
KOMMER TIL HITAWARD: Aqua.
KOMMER TIL HITAWARD: Morten Abel.