Klart for Quart

I dag drar superstjernen Moby i gang «Quarten». Med over 30 000 forhåndssolgte billetter kan årets festival bli tidenes største. Og tradisjonen tro er kronprins Haakon ventet til Kristiansand - denne gangen med kjæreste.

I fjor fant kronprins Haakon (26) og Mette-Marit Tjessem Høiby (26) kjærligheten på Quartfestivalen. I år er de ventet tilbake til sørlandsbyen. Politiet i Kristiansand har for lengst fått beskjed om å stille ekstra mannskaper.

Stor pågang

Men det er ennå usikkert om kronprinsen vil vise seg blant folket. For Quartfestivalen er det uansett et fett:

- Det viktigste er at det kommer 8500 mennesker hver dag, ikke om det er kongelig blod blant publikum, sier pr-sjef Pål Hetland.

Som til tross for Roskilde-tragedien har solgt billetter i tusentall. Totalt legges det ut 42000 billetter, og Oasis-torsdagen er snart utsolgt.

Ingen orgie-frykt

Det er knyttet store forventninger til sexsymbolet D'Angelos konsert. Det blir nemlig hevdet at cd-en «Voodoo» har blitt et allment akkompagnement til mer sengerelaterte aktiviteter.

- Nei, vi frykter ingen orgie. Han er en seriøs artist med sex-appeal, og tiltrekker ikke trusekastende 14-åringer, sier Hetland. Han vil likevel ikke røpe hvilket hotell kjekkasen skal bo på.