Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klart for Radiohead-krig mellom Quart og Toffen

Ozzy også aktuell for Sørlandet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Quart har etter det Fædrelandsvennen erfarer lagt inn et rekordhøyt bud på Radiohead før neste års festival.

Musikksjef Jørgen Skauge vil ikke bekrefte budet, men om det stemmer kan det ligge an til en aldri så liten bookingkrig mellom Quart og den konkurrerende Hovefestivalen.

Radiohead har nemlig stått på Toffen Gunnufsens ønskeliste i flere år, og viljen til å legge inn bud blir neppe mindre av at Thom Yorke & co. avslutter sin turné i samme uke som Hovefestivalen arrangeres, og uken før Quart starter.

En som definitivt er aktuell for Quart er Ozzy Osbourne. Det bekrefter musikksjef Jørgen Skauge overfor Fædrelandsvennen.

Etter det avisa erfarer, har det vært kontakt mellom legendens management og festivalens bookingapparat. Samtidig er det flere usikkerhetsmomenter.

- Ozzy er en gigant, og vil selvsagt bli vurdert dersom han skal på turné i det aktuelle tidsrommet. Samtidig er det skummelt å signere en avtale med en artist som har så ustabil helse. Hvis ikke Ozzy er i stand til å levere et skikkelig show, ser jeg heller ingen grunn til å booke ham, sier Skauge til Fædrelandsvennen.

I tillegg skal det ha blitt lagt inn et bud på Linkin Park, som i 2003 skulle ha spilt på Norwegian Wood. Da avlyste metallbandet.

Fra før er det kjent at Skauge og Quart har markert interesse for Kylie Minogue.

ETTERTRAKTET: Radiohead har aldri spilt på Quart, til tross for at de har vært på Toffens ønskeliste i en årrekke. Nå kan bandet utløse budkrig mellom gigantene på Sørlandet. Foto: SCANPIX/REUTERS
ETTERTRAKTET: Radiohead har aldri spilt på Quart, til tross for at de har vært på Toffens ønskeliste i en årrekke. Nå kan bandet utløse budkrig mellom gigantene på Sørlandet. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer
SKRANTENDE HELSE: Om helsa holder, kan Ozzy Osbourne være aktuell for neste års Quartfestival.