Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klart for soul-fyrverkeri med et nytt stjernelag fra Alabama

Wandrups utvalgte: St.Paul & The Broken Bones lyser på den musikalske himmelen over USA.

RYKTENE GÅR: Over hele USA og Europa kommer for tida sterke meldinger fra folk som har vært på konsert med St.Paul & The Broken Bones.
RYKTENE GÅR: Over hele USA og Europa kommer for tida sterke meldinger fra folk som har vært på konsert med St.Paul & The Broken Bones. Vis mer

KONSERT/CD: En skikkelig soulfest venter enhver som i kveld legger veien til Cosmopolite i Oslo. Dit kommer St. Paul & The Broken Bones, en herlig gjeng fra det dype sør i USA; nærmere bestemt Birmingham, Alabama. Disse folka er hvite, men de har den amerikanske soulmusikken under huden som få andre og er blitt kjent for et forrykende liveshow.

Vokalisten Paul Janeway har en soulstemme som tar opp i seg tradisjonene ikke bare fra hjemstedet, men også soul slik vi kjenner den fra Detroit, Philadelphia og Memphis. Han er omgitt av musikere som gir jernet på gitar, trommer, bass, trompet, piano, orgel og tuba.

Django Reinhardt - feireshvert år med festival. 
Django Reinhardt - feireshvert år med festival.  Vis mer

De som ikke har anledning til å høre dem på Torshov i kveld, bør sikre seg den brennhete plata «Sea of Noise», som har vakt oppsikt i soulkretser over hele kloden.

Kveldens konsert er den perfekte opptakt til helga på Cosmopolite, når den tradisjonelle Django-festivalen blir arrangert. Strengesvingere fra inn- og utland holder det gående hele fredag og lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling