Klart for transekos

Nå kommer det ville realitykonseptet til Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): TV3 er kanalen kvinnene digger. I går kveld sendte de siste episode av «Sex & Singelliv» som 241 000 kikket på. Dette er rekord for serien på TV3. Den aller første episoden som ble sendt i 1999 hadde 71 000 seere, og gjennomsnittet i år har vært 183 000 seere.

Før den triste sortien skapte Bente i «Bill.Merk Bryllup» gode tall med 220 000 seere. Og i kanalen er de ikke annet enn fornøyde.

- Vi er veldig fornøyde med tallene, og spesielt seertallene blant kvinner, sier informasjonskonsulent Ida C. Linchausen til Dagbladet.no.

Jeg var så fornøyd at jeg spontant inviterte alle de kvinnelige ansatte i selskapet på lunsj i dag, sier TV3-sjef Espen Hein Hattestad til Dagbladet.no.

Sju av ti seere som tittet på «Sex & Singelliv» i går var kvinner.

Blant TV-seere som har tilgang på alle de norske kanalene så 55,1 prosent av alle kvinner mellom 15 og 34 på «Bryllup.» 34, 8 prosent av alle kvinnelige TV-seere med tilgang så på serien i går.

Men gleden kan bli kortvarig. Det er bare tre programmer igjen i brude-realityen, og Carrie Bradshaw er som kjent borte for godt. Hva skal kanalen finne på nå?

Party på Ibiza

- Vi starter med realityserien «Hva er det med Miriam?», der seks menn kjemper om Miriam som de ikke vet er transseksuell, forteller Linchausen.

Det første avsnittes sendes førskommende mandag 20.30, med andre episode samme kveld 22.35.

Dagbladet.no har tidligere omtalt serien. De fire mennene var alle svært interessert i å sjekke opp dem meksikanske skjønnheten (22) på Ibiza.

Flere kom i intim klinsj med dama, men ikke nær nok til å avsløre den pikante hemmeligheten.

Det var først da serien var over de fikk vite at kvinnen var en mann. Miriam var igang med prossessen for å få en kjønnsskifteoperasjon men hadde fortsatt mannlige kjønnsorgan under innspillingen.

Den britiske serien har blitt utsatt en rekke ganger, siden mennene ble rasende og forsøkte seg med søksmål da sannheten kom for en dag. Det endte med forlik, der hver av deltakerne fikk en kompensasjon på mellom 150 000 og 250 000 dollar. Serien har allerede gått i Storbritannia.

<B>KYSSET:</B> En av karene i det nye realityshowet kysser Miriam (til høyre). I virkeligheten er Miriam en mann.
LEKKERBISKEN:</B> Miriam på 22 kommer fra Mexico.
BENTE SJARMERER DAMENE:</B> TV3 kaprer kvinnelige seere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer