Klassiske Xbox-spill til nedlasting?

Pluss filmer på Live-tjenesten til Xbox 360.

Ifølge OXM vil Microsoft snart lansere spill som «Halo», «Fable» og «Fahrenheit» på Xbox Live Marketplace.

Computer & Video Games har fått informasjon om en kommende oppdatering for Xbox 360. Informasjonen stammer fra søstermagasinet OXM, og hevder at oppdateringen vil gjøre det mulig for Microsoft å lansere klassiske Xbox-spill på Xbox Live Marketplace.

Blant de første titlene som vil bli gjort tilgjengelig (om informasjonen stemmer) finner vi «Halo», «Fable», «Fahrenheit», «Crimson Skies», «Crash Bandicoot» og «Burnout 3». Ifølge artikkelen vil spillene koste rundt 1200 Microsoft-poeng, noe som tilsvarer omtrent 100 kroner.

I tillegg til spill, vil vi visstnok også få tilgang på leiefilmer, slik som amerikanerne. Her kan man laste ned filmer i 720p-oppløsning, og så får man tilgang på filmen i 14 dager. Når man har startet på en film, har man 24 timer å se den ferdig på.

Computer & Video Games forteller at oppdateringen vil lanseres 4. desember. Microsoft har ikke bekreftet denne informasjonen.

TIL NEDLASTING? Om ryktene stemmer, kan Xbox-spill som «Halo 2» bli tilgjengelig for nedlasting på Xbox Live Marketplace i desember. Foto: BUNGIE / MICROSOFT
TIL NEDLASTING? Om ryktene stemmer, kan Xbox-spill som «Halo 2» bli tilgjengelig for nedlasting på Xbox Live Marketplace i desember. Foto: BUNGIE / MICROSOFT Vis mer
«FABLE»: Kan kanskje også bli tilgjengelig for nedlasting.