Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klaus Sonstad går fra TV 2

Gjør som komikerkollegaene sine.

GÅR FRA TV 2: Klaus Sonstad går fra TV 2 til TVNorge. Foto: TVNorge.
GÅR FRA TV 2: Klaus Sonstad går fra TV 2 til TVNorge. Foto: TVNorge. Vis mer

(Dagbladet): Klaus Sonstad forlater TV 2 til fordel for «komikerkanalen».

Han gjør som så mange komikerkollegaer har gjort før ham og går til TVNorge.

- Dette er en festdag for TVNorge. Klaus er en helt spesiell type og en fantastisk programleder. Han har en åpen og varm tilnærming til alle han møter, i tillegg til et smittende humør, og slikt blir det veldig god tv av. Klaus er en fyr det rett og slett er umulig å ikke like, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og SBS Discovery i en pressemelding.

Ikke bestemt Den populære programlederen startet sin karriere med karakteren Odin i «Are og Odin» på NRK. De siste årene har han jobbet med mange forskjellige program for TV 2. 

Nøyaktig hvilket konsept Klaus Sonstad skal medvirke i for TVNorge vil Landsverk ikke avsløre.
 
- Vi jobber med et konkret prosjekt. Men hva dette innebærer vil jeg ikke si mer om nå, sier Landsverk.

- Fine folk Denne høsten har Sonstad hatt suksess med programmet «Hvem bryr seg».

- Jeg synes det er skikkelig stas at TVNorge ville ha meg med på laget. Som seer har jeg hatt et godt forhold til kanalen i mange år. De har lykkes med å bygge opp en tydelig profil og en stall med kjempefine folk. Jeg gleder meg til å komme på plass. Tiden i TV 2 har vært både spennende, artig og utfordrende, men nå føltes det riktig å gjøre noe helt nytt, sier Klaus Sonstad.

TVNorge har de senere årene satset tungt på komikere.

Tidligere i år ble det kjent at Odd Magnus Williamson og Henrik Thodesen også meldte overgang fra TV 2 til TVNorge. Fra før er Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Harald Eia og Thomas Giertsen blant komikere som er å se på kanalen.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling