Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Klaus Sonstad

Klaus Sonstad gikk ned 10 kilo: - Etter påske er det på'n igjen

De siste åra har Klaus Sonstad foretatt en total oppussing av livet sitt. 

I FARTA: Klaus Sonstad (47) har mye på gang om dagen. Han er tilbake på skjermen etter 2,5-års pause. Han er også tilbake i «Are og Odin» på NRK P1, og spiller for første gang i en full teateroppsetning. Foto: Nina Hansen
I FARTA: Klaus Sonstad (47) har mye på gang om dagen. Han er tilbake på skjermen etter 2,5-års pause. Han er også tilbake i «Are og Odin» på NRK P1, og spiller for første gang i en full teateroppsetning. Foto: Nina Hansen Vis mer

- Før tenkte jeg det var et problem at jeg var en potet, at jeg burde ha satset på én ting og bli ordentlig god på akkurat dét. Men nå har jeg skjønt at det er en enorm styrke i å være allsidig.

Klaus Sonstad smiler varmt og bredt.

- Jeg har blitt en moden kar som har begynt å trives med meg selv.

Den profilerte trønderen er på snarvisitt i Oslo mellom alle jobbene han innehar. Han er for tida å se i TV 2s nye oppussingsprogram «Huset», spiller nesten hver kveld i musikalkomedien «Robin Hood–Rai Rai i Sherwoodskogen» på Trøndelag Teater, samtidig som han og Are Sende Ose har tatt opp deres gamle radioprogram «Are og Odin», som nå sendes ukentlig på P1.

- Det er første gang jeg gjør reality-tv og første gang jeg gjør teater i stor skala. Jeg er voksen, men får fortsatt prøve nye ting. Det hadde jeg ikke fått gjort om jeg hadde låst meg til én ting. Nå er det maks potetvirksomhet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Kjøp et abonnement på Dagbladet Pluss og få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

6 MÅNEDER*

HELGETILBUD

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr (10 kr per måned) 0,33 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV 1 UKE FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr 1 uke 0,14 kr per dag

**Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?