Kle deg Beyonce

Superkjendis, artist, skuespiller - og nå klesdesigner.

(Dagbladet.no): Nå skal sangartistskuespiller Beyonce utvide repertoaret - og sin allerede store garderobe.

Superstjernen skal nå lansere sitt eget motemerke sammen med sin mor, Tina Knowles, melder nyhetsbyrået AP

Moren har allerede stylet og designet mange av datterens plagg - både på og utenfor scenen. I går varslet hun at de er i gang med et samarbeidsprosjekt om å skape et klesmotemerke for kvinner sammen med Arthur og Jason Rabin, grunnleggerne av klesprodusenten Wear Me Apparel/Kids Headquaters.

- Mor og jeg deler en kjærlighet for mote og stil, og med dette merket vil vi kunne sammen dele vår visjon om hva som virkelig er vakkert, sa Destiny's Child sangerinnen.

- Vår produksjon vil bestå av moteklær jeg liker å ha på meg, og jeg ønsker at de også skal være attraktive for mine fans, sier hun. Hva merket skal hete, har de ennå ikke offentliggjort.

Beyonce og moren skal begge ha aktive roller i den kreative utformingen - og inspirere kolleksjonen, mens herrene Rabin sørger for produksjon, lisenser, og administrasjon. Merkets første sport- og fritidskolleksjon skal sendes til butikker i løpet av 2005, men det tas sikte på å utvide merket til å inkludere tilbehør, smykker, strømper, og badetøy. Barneklær er også en mulig retning, da Kida Headquaters allerede har en samarbeidshistorie med Nickelodeon, Walt Disney Co., samt Kenneth Cole, Timberland, Rocawear og Ecko Unlimited.

LETTKLEDD: Beyonce og moren skal skape moteklær. Her er hovedpersonen kledd i et av sine lettere kostymer.
KORT: Kort skjørt blir kanskje en del av kolleksjonen.
ELEGANT: Beyonce er kjent for å kle seg elegant. Her under utdelingen av Sammy Davis Jr. Award for kvinnelige artister.
SMYKKER: Mor og datter ønsker etterhvert å utvide kolleksjonen til å omfatte også smykker.
MULTIKUNSTNER: Beyonce er allerede kjent i fra R&B-gruppa Destiny's Child, og som skuespiller. Nå begynner hun med motedesign.