Kle deg som stjernene

Et nytt nettsted selger klærne og stæsjet fra tv- og filmverdenen.

Hvor ofte har du ikke tenkt at med den skjorta hadde du vært minst like ettertraktet som Leonardo DiCaprio. Eller at det er solbrillene som gir Tom Cruise draget. Og Julia Roberts ynde og eleganse skyldes utelukkende brillene hun brukte i Notting Hill.

Uansett - nå er alt dette å få kjøpt på hjemmesiden asSeenonScreen. De har spesialisert seg på klærne og stæsjet fra filmer og TV-serier. Om ikke akkurat for en billig penge - så står de på for å skaffe deg akkurat den skjorta eller mobiltelefonen som helten din brukte i forrige film.

Den offisielle åpninga er 1. juni, men allerede nå har de lagt ut noen smakebiter til salg. For 1500 kroner får du et par Vuarnet Sunglasses, lik de Tom Cruise brukte i Jerry Maguire. For 135 kroner blir du den heldige eier av en stykk Fancy a F**k- t-skjorte kjent fra filmen Notting Hill.

Om dette ikke frister, lover de å ha mer spennende tilbud i løpet av juni. Du kan søke på produkter, tv-program eller film. Dersom de ikke har tingen du jakter på, vil de forsøke å henvise deg videre.

Kjøp stæsjet til stjernene

DRØM: Lyst på jakka eller solbrillene til Neo?