Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Strømmetips uke 20

Kleint er bare fornavnet. Her er ukas strømmetips

Fylleangst og mere til.

Foto: NRK
Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«På Fylla» – NRK

Har du angstframkallende, sorte hull i hukommelsen etter grunnlovsfeiringen? Da vil denne serien her kunne ha en terapeutisk funksjon. P3 har dramatisert små, pinlige fyllehistorier fra virkeligheten, innsendt av seere. Hva enn du fant på på nasjonaldagen er det sannsynligvis ikke mer å skamme seg over enn dette. Kleint er bare fornavnet.

«Unbreakable Kimmy Schmidt» – Netflix

SESONG 3: Her er traileren til serien «Unbreakable Kimmy Schmidt». Video: Netflix Vis mer Vis mer Vis mer

Tina Fey, mest kjent for «30 Rock» og en drepende Sarah Palin-parodi på «Saturday Night Live» står bak denne komedien også, som er like full av elskelige tosker og sylskarp, intelligent idiothumor. Naive Kimmy (Ellie Kemper) har vokst opp i en bunker etter å ha blitt kidnappet av en sektleder, og må nå lære seg voksenlivet og den moderne verden å kjenne. 3. sesong kommer i dag, og nå skal Kimmy på college.

«The Magicians» – HBO

TRAILER: Denne serien, som i USA sendes på scifi-nisjekanalen «SyFy», kan du se på HBO i Norge. Vis mer

Denne serien, som i USA sendes på scifi-nisjekanalen med det krampehippe navnet «SyFy», blir distribuert av HBO her til lands. Den har sånn sett kanskje mer felles med den litt cheesy moderkanalen enn med det man vanligvis assosierer med HBO, men er like fullt en meget underholdende voksenvariant av Harry Potter og Narnia, der en mistilpasset ung mann dras inn i en verden av magi for å gå på trollmann-college.