Klikk deg på konsert

MOLDEJAZZ (Dagbladet.no): Er du ikke her det skjer, eller vil du se høydepunktene fra Moldejazzen en gang til? Klikk deg på konsert.

Opplev jazzen i lyd og levende bilder på Dagbladet.no.

Har du ikke mulighet til å oppleve Moldejazzen selv? Eller vil du se en av yndlingskonsertene i revy? Nå kan du se og høre stemningsfulle opptak fra konsertene.

Seks dager til ende vil jazzmusikere fra hele verden sprudle i Molde. Flere av konsertene er utsolgt, men du kan gå på konsert på Dagbladet.no.

Vi bringer videoklipp Moldejazzen. I dag kan vi presentere klipp fra Pat Methenys sagnomsuste åpningskonsert med Trondheims jazzorkester. Den fikk god kritikk i mediene, og var en pangstart for en spennende jazzfestival.

Dessuten presenterer vi opptak fra gårsdagens store klubbkonsert med Jaga Jazzist. Blå toner og spennende scenebelysning preger opptakene med timannsbandet som også spiller tirsdag og onsdag natt, samt i 18-tida på Blå i morgen.

Pat Metheny og Trondheim jazzorkester

Idrettens hus mandag 16/7
Se konserten i :
Media Player 64K
Media Player 350K

Jaga Jazzist

Alexandra Nite Spot mandag 16/7
Se konserten i :
Media Player 64K
Media Player 350K

Senere i uka håper vi å bringe opptak fra storkonserten med B.B. King. Fredag spiller D'Sound, og det vil etter all sannsynlighet også bli mulig å se klipp fra denne konserten.

Morgendagens samspill mellom norske Krøyt og de svenske strykerne Fläskkvartetten vil forhåpentlig også filmes, og Silje Nergård, Anja Garbarek og ikke minst Pat Methenys konsert med Håkon Kornstad trio er stoff vi ønsker å bringe dere.

Er det noen spesielle konserter du ønsker å se opptak fra, eller ønsker du andre stemningsrapporter på video, vil vi gjerne ha innspill. Tips oss om hva du også vil lese om.

Astrid Meland og Maria Børja dekker Moldejazzen 2001 for Dagbladet.no, og tar imot tips og ønsker med takk.

LIVE PÅ NETTET: Se bilder fra Jaga Jazzists konsert natt til tirsdag.
SLÅR AN PÅ NETTET: Pat Methenys konsert sto til seks. Opplev biter på nettet!