Kliner bare med heite damer

Nå er «Friends»-stjernen Matthew Perry (30) klar for kinoskjermen. I sin nye film «Three to Tango» kysser han Neve Campbell. Tidligere har han susset på stjerner som Salma Hayek, Courteney Cox og Natasha Henstridge.

Skuespillerlivet er betydelig undervurdert, forteller Matthew:

- Da jeg var liten, ville jeg bli tennisspiller. Men var ikke bra nok, så jeg ble skuespiller istedenfor. Etter det har jeg bare klinet med heite damer. La det bli en lærepenge til alle dere små tennisspillere der ute, sier han i et intervju til amerikanske Eonline.

I sin nye film «Three to Tango» får han kysse sin motspiller Neve Campbell, blant annet kjent fra skrekkfilmparodiene «Scream I & II». Matthew sier han alltid drømte om å få stifte intimt bekjentskap med de heiteste damene:

- Men jeg hadde forestilt meg at all kyssinga skulle foregå utenfor skjermen.

Matthew har tidligere susset på kollega Courteney Cox i TV-serien «Friends». Så var det Salma Hayek som sto for tur i filmen «Fools Rush In».

- Og så fikk jeg kysse Natasha Henstridge ... Livet er slett ikke verst, sier Matthew.

Men utenfor skjermen er Matthew sammen med «Melrose Place»-stjernen Rene Ashton. De mange heite kyssene på lerretet gjør ingenting for forholdet dem imellom.

- «Three to Tango» handler om forholdet mellom kjærester, og i filmen innledes jeg et forhold på falske premisser. Jeg tror nok jeg har blitt en bedre kjæreste for Rene etter at jeg spilte rollen, sier Matthew.

HAR KLINT 3: Courteney Cox
HAR KLINT 2: Salma Hayek
HAR KLINT 1: Neve Campbell