Kliner til

Sverre Anker Ousdal (53) og Kjersti Holmen (42) stortrives med jobben som mann og kone. Nå skal de spille ektepar for tredje gang på ett år. - Arrangerte ekteskap, ler de.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

PAR PÅ TV OG TEATER: -Vi ser ut som verdens eldste tenåringer, sier Kjersti Holmen til Sverre Anker Ousdal. De spiller ektepar på Nationaltheatret og i «Blodsbånd» på NRK.

Av BENTE FRØYTLOG

Sverre Anker Ousdal og Kjersti Holmen fortsetter det ekteskapelige samarbeidet de begynte med i «Dødsdansen». I kveld dukker de opp som lege-ektepar i den nye dramaserien «Blodsbånd» på NRK.

Neste oppdrag blir Ibsen-klassikeren «Brand», som skal åpne Ibsenfestivalen i august. Kjersti Holmen har fått rollen som Brands kone, Agnes, mens Sverre Anker Ousdal skal spille hovedrollen i Stein Winges nyoppsetning.

- Snart kan dere konkurrere med Hege Schöyen og Øyvind Blunck om å være Norges mest berømte scene-par?

- Vi «fighter» med dem, ja! Bare synd at de trekker så mange flere folk enn oss - og tjener så mye bedre, flirer Kjersti.

Sengescener

Kjersti Holmen og Sverre Anker Ousdal har vært to av landets fremste skuespillernavn i mange år. Begge er ansatt ved Nationaltheatret, men hadde aldri spilt sammen før i fjor.

- Det første som skjedde under innspillingen av «Blodsbånd», var at vi måtte ta sengescenene, forteller Kjersti. TV-serien ble spilt inn før de to scenedebuterte som ektepar i «Dødsdansen», som fremdeles går på Nationaltheatret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer