Klinte med Bono og disset de store stjernene

Golden Globe-verter i fri dressur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oscar-prisen har kanskje mer faglig tyngde, men Golden Globe-utdelinga byr som regel på flere fnis - med sin kjendistette minglesone foran scenen, fri champagneflyt og verter som tillater seg en skarp tunge.

Tina Fey og Amy Poehler fra «Saturday Night Live» holdt seg i så måte innenfor en ærverdig tradisjon, med sine mange små stikk både til hverandre og til film- og tv-verdenens største kjendiser - «Tam Hunks»! - da de ledet showet i natt. Komikerne hadde samme jobben i fjor, noe Fey gjorde bemerket helt i starten:

- Dette er tross alt Hollywood. Finner de noe som funker sånn noenlunde, bare fortsetter de å gjøre det igjen og igjen, helt til alle hater det.

Damene var ikke spesielt imponert over Matthew McConaugheys 20 kilos vekttap før han spilte aidssyk i «Dallars Buyers Club»: - Det er bare det samme som det vi damer kaller «å spille i en film».

Eller av Matt Damon, som i den stjernespekkede salen måtte finne seg i å bli omtalt som søppeltømmer. Mer imponert var de av Meryl Streeps innsats, opp i godt voksen alder: - Du var så brilliant i filmen «August: Osage County», at du beviste at Hollywood har fine roller for Meryl Streep'er over seksti.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer