Klinte til på homseparty

Etter et heftig kyss på scenen under en homseprisutdeling på Soho i Oslo fredag kveld, tilga komiker Shabana Rehman slaktanmeldelsen fra Brita Møystad Engseth (36).

- Jeg hadde spist en indisk rett før, så jeg var litt i tvil om det var Shabana eller maten jeg smakte, sier Dagsavisens kulturredaktør Brita Møystad Engseth og ler.

Fredag kveld delte homsebladet Blikk ut heder og ære i flere kategorier på Soho i Oslo. I kategorien Årets sympatisør vant Shabana Rehman.

Våt drøm

Etter å ha mottatt prisen på scenen, sa hun at hun alltid hadde hatt en våt drøm om å kline med en søt homsegutt. Med ett spratt en kar opp på scenen og de begynte å kline.

Så sa hun at hun hadde drømt om å kline med ei lesbisk jente, og sekunder etterpå klinte hun med ei som hoppet opp på scenen.

Avslutningsvis sa Shabana at hun hadde et enda sterkere ønske om å kline med journalisten i Dagsavisen som slaktet stand up-showet hennes. Brita var ikke sein om å entre scenen.

- Tenna stakk litt, men ellers var det bare hyggelig, sier Shabana Rehman til Dagbladet. Hun merket ikke noe til at Brita hadde spist indisk før den hete omfavnelsen.

- Jeg hadde spist steinbit på Theatercaféen, så det passet nok bra, sier Shabana og legger til:

- Ikke skriv at jeg ville kline med Brita på grunn av den dårlige anmeldelsen av showet. Da vil Mona Levin i Aftenposten slakte showet mitt neste gang for å få et kyss, sier Shabana.

«Tunge, tunge»

Brita Møystad Engseth trodde ikke det ville vanke kyss på scenen.

- Jeg trodde hun skulle kjefte på meg fordi jeg hadde slaktet showet hennes. Men etter kysset sa hun til meg at jeg var tilgitt. Det var veldig «gay», som vi pleier å si, sier kulturredaktør og anmelder Brita. Verken Shabanas kjæreste, tekstforfatter Dagfinn Nordbø, eller Britas kjæreste, Ann Baekken, ble sjalu over det hete kysset.

- Nei, herregud, jeg sto jo bare en meter fra scenekanten. Bare gøy, sier Dagfinn Nordbø.

- Kjæresten min sto på første rad og ropte «tunge, tunge», sier Brita.

PIKEKYSS: Komiker Shabana Rehman og kulturjournalist Brita Møystad Engseth fant sin egen spesielle måte å skvære opp på etter at sistnevnte hadde vært noe lunken i sin kritikk av Shabanas stand up-show. Det hete kysset fant sted under en homseprisutdeling på Soho i Oslo fredag.
FIKK PRIS: Shabana Rehman fikk homsebladet Blikks sympatisørpris, og hadde et noe spesielt ønske. Som hun fikk oppfylt.