Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klipp fra von Triers sex-film vist til barn

- Virket som en evighet.

(Dagbladet): Traileren til danske Lars von Triers sex-film «Nymphomaniac» ble ved et uhell vist for barn.

Den ble vist før den ferske Disney-filmen «Frozen» før en visning i Florida, skriver avisa The Guardian.

Grov sex
Ifølge avisa sperret flere av foreldrene som fulgte barna inn på kinoen opp øynene da de fikk servert eksplisitte og grove sex-scener på det store lerrettet.

- Det virket som en evighet når du forsøker å dekke over barnets øyne. Jeg hadde ikke store nok hender til å dekke over ørene samtidig, så han fikk med seg lyden, sa bestemor Lynn Greene til en lokal avis, ifølge Guardian.

Den norsk-inspirerte Disney-filmen «Frozen» - eller «Frost» på norsk - er rettet mot barn og unge, og det skal ha vært mange barn i salen.

Virkelig sex
Von Triers «Nymphopmaniac» derimot er en film for voksne mennesker, og inneholder blant annet virkelig sex. Filmen følger en ung kvinne, og skildrer henne sexliv.

Selv om det er en stund til filmen har premiere på kinoer verden over, har Trier allerede rukket å sjokkere mange med klipp og bilder fra filmen. Blant annet reklameplakatene har provosert, der de viser bilder av filmens skuespillere i det de får en orgasme.

EKTE SEX: Filmen inneholder virkelig sex. Det ble benyttet stuntfolk til å gjennomføre den virkelige sexen fra livet og ned i filmingen. Foto: Zentropa
EKTE SEX: Filmen inneholder virkelig sex. Det ble benyttet stuntfolk til å gjennomføre den virkelige sexen fra livet og ned i filmingen. Foto: Zentropa Vis mer