Klipp, klipp hurra!

Du får ikke mer tacovennlig lørdags-TV enn dansende hunder, tissende pandaer og Johan Golden med kompani.

Klippeligaen: Johan Golden (i midten) leder an TV 2s nye lørdagsunderholdning, Klippkompaniet, der det bys på moroklipp fra internett. Sigrid Bonde Tusvik og Odd-Magnus Williamson er faste paneldeltakere. Det er en trio som funker godt. Pressefoto: TV 2
Klippeligaen: Johan Golden (i midten) leder an TV 2s nye lørdagsunderholdning, Klippkompaniet, der det bys på moroklipp fra internett. Sigrid Bonde Tusvik og Odd-Magnus Williamson er faste paneldeltakere. Det er en trio som funker godt. Pressefoto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Det er bare å tine kjøttdeigen, finne fram boksmaisen, benke unger og besteforeldre foran skjermen og gjøre klar til fnisemorokos: I kveld byr TV2 på underholdning så taco- og familievennlig at det ikke kan slå feil.

I «Klippkompaniet» serveres noen av nettets mest populære små videosnutter, hvorpå to lag komikere stilles diverse spørsmål og får fyre opp punhclineformen og drodle i vei i lettbeint og uhøytidelig konkurranse med Nytt på nytt-gefühl. 

Ja, vi elsker nettklipp Internett ser ut til å være kommet for å bli, og like fullt ser det ut til at nettets aller viktigste funksjon er å by verden på ubegrensa tilgang til videosnutter av søte katter, søte babyer, pandaer som nyser, skatere som går på snørra, bruder som besvimer og alt av den slags som man før i tida bare fikk se på «America´s Funniest Homevideos», og da måtte man holde ut de tørre vitsene til tørre programledere som Bob Saget og Tom Bergeron.

Nå kan alle se videoer så mye de vil, og vi får ikke nok. Et klipp av en dansende labrador kan fort bli sett av over sytten millioner mennesker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.