- Klipp-og-lim kommer til iPhone

Hva så? undrer DB.nos kommentator.

KLIPP OG LIM: I morgen kunngjør Apple trolig at telefonen får etterlengtet klipp-og-lim-funksjonalitet. At flere teknologimedier slår opp dette som en nyhet, snarere enn å fokusere på alt som ikke kommer i neste versjon av operativsystemet, sier noe om Apple-telefonens posisjon, mener DB.nos kommentator. Foto: SCANPIX
KLIPP OG LIM: I morgen kunngjør Apple trolig at telefonen får etterlengtet klipp-og-lim-funksjonalitet. At flere teknologimedier slår opp dette som en nyhet, snarere enn å fokusere på alt som ikke kommer i neste versjon av operativsystemet, sier noe om Apple-telefonens posisjon, mener DB.nos kommentator. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vi iPhone-brukere lever med de mange åpenbare, og til dels oppsiktsvekkende, manglene ved telefonen vår, fordi den er så utrolig god på det den er god på.

Har du først brukt en Twitter-app på iPhone (eller en lang rekke andre ting som iPhone gjør suverent mye bedre enn noen annen telefon), så oppleves det som uaktuelt å gå tilbake til noe mer tradisjonelt - for ikke å snakke om til en av de mange mer eller mindre patetiske iPhone-etterlikningene.DERFOR KLARER VI OSS med sammenbitte tenner uten fabrikkinstallert MMS, uten et bedre kamera, uten videoopptak, uten skikkelig Bluetooth-funksjonalitet, uten horisontalt tastatur i mail og SMS, og uten noe så elementært som klipp-og-lim mellom applikasjoner.

Men det siste får vi visstnok i morgen, ifølge den vanligvis velinformerte Digg-grunnleggeren Kevin Rose. Eller rettere sagt: Vi får vite om vi får det i morgen.PÅ SXSW-KONFERANSEN i Austin, Texas fortalte Rose at han vet at Apple under morgendagens forhåndspresentasjon av iPhone 3.0, den kommende oppdateringen av operativsystemet til iPhone, vil fortelle at klipp-og-lim-funksjonalitet er på plass i den nye versjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer