Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klisjefylt feelgood

Feelgood på sitt mest klisjefulle.

FILM: Plottet et enkelt. Queen Latifah spiller den hardtarbeidende, overvektige og godmodige Georgia. Hun er forelsket i Sean (spilt av LL Cool J). Begge jobber i et varehus. En dag ved en tilfeldighet oppdager Georgia at hun har svulster på hjernen, og at hun har tre uker igjen å leve. Hun bestemmer seg for å leve ut sine villeste drømmer, sier opp jobben, casher ut pensjonspengene og reiser på førsteklasses ferie til Praha. Der blir hun den utagerende, skråsikre kvinnen hun alltid hadde drømt hun skulle være, for hva har hun å tape? Og voilà, alle liker henne. Jammen får hun ikke mannen hun drømmer om også! «Last Holiday» er gjennomskuelig, klisjefull og særdeles lite morsom. Du har sett det før, og du har sett det bedre. Anført av to musikere (Latifah og LL) i hver sin hovedrolle prøver «Last Holiday» å klemme deg varm og god, og bringe deg budskapet: Lev livet mens du kan! Vel, budskapet er mottatt: kom deg ut i sola, ikke se denne filmen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling