George Clooney

Klodens best betalte skuespiller drar inn svimlende summer

I året som gikk tjente George Clooney mer penger enn noen annen skuespiller - noensinne.

STEINRIK: George Clooney er ikke bare listet som den best betalte skuespilleren i verden, men ligger også på en total andreplass da nettstedet Forbes lister opp de best betalte kjendisene i verden. Clooney forbigår dermed også Kylie Jenner, som på under tre år har skapt seg en formue på over sju millarder kroner.
STEINRIK: George Clooney er ikke bare listet som den best betalte skuespilleren i verden, men ligger også på en total andreplass da nettstedet Forbes lister opp de best betalte kjendisene i verden. Clooney forbigår dermed også Kylie Jenner, som på under tre år har skapt seg en formue på over sju millarder kroner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet Forbes har nylig lagt ut et estimat over verdens best betalte kjendiser.

Her står skuespiller George Clooney (57) listet med en inntekt på 1,9 milliarder norske kroner, eller 239 millioner dollar, før skatt og avgifter.

Ifølge Forbes har Clooney med dette hatt sitt beste årlige resultat noensinne - og ikke minst: det er mer enn hva en hvilken som helst annen skuespiller har tjent på et år, noensinne.

Solgte tequila-selskap

Clooney, som fikk sitt store gjennombrudd med den langvarige dramaserien «Akutten» på 90-tallet, er flere ganger blitt kåret til en av verdens mest innflytelsesrike mennesker av Time Magazine.

Ifølge Forbes kommer deler av den svimlende summen av at Clooney i fjor solgte selskapet Casamigos tequila til det britiske gigantselskapet Diageo.

Avtalen skal ha vært verdt over åtte milliarder norske kroner.

Denne inntekten plasserer Clooney på en andreplass totalt blant verdens best betalte kjendiser. Førsteplassen går til bokseren Floyd Mayweather, som tjente 2,3 milliarder kroner på bare èn kamp mot Conor McGregor i august i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer