Klokka 5 bestemmer denne katta seg for at det er morgen

Og Boo har funnet en utspekulert måte å være vekkerklokke på.

(Dagbladet): Briten Wessley Cavalcante får sjelden ligge å dra seg i helgene. Selv på hverdagene er det sjelden han og kjæresten får sove lenger enn til klokka fem.

Da bestemmer minstemann i huset seg for at det er morgen. Og det er sikkert et velkjent scenario hos flere småbarnsforeldre, men det er ikke menneskelige småtasser som vekker det britiske paret i tide og utide.

Derimot er det den lille, pelskledde katta Boo som har lagt seg til en heller merkelig vekkeklokke-vane.

Verden rundt Cavalcante filmet Boo i aksjon, og videoen ble en netthit med over to millioner visninger, godt hjulpet av oppslag i flere store medier som Daily Mail og Huffington Post.

Briten har gitt Dagbladet tillatelse til å vise den søte kattejævelen i aksjon.

Cavalcante understreker at han enkelte morgener faktisk blir ganske irritert på katta, selv om han også forstår at lille Boo er selvskapssyk.

- Ensom - Han gjør det fordi han er ensom, sier han.

I videoen viser Boo fram sitt beste triks. Når døra inn til soverommet er lukket - og paret stort sett ligger i dyp søvn - stikker Boo poten inn under døra og får tak i en fjær som henger der.

Den bruker han til å lage en lyd, og som du kan høre i videoen over er det ikke en lyd man antar det er særlig godt å våkne til.

- Vi blir faktisk litt skremt og våkner med en gang, sier Cavalcante, som har denne YouTube-kanalen.