Kloner for krig

Det siste i den endeløse rekken av Star Wars-spill er her, og etter å ha spilt et par øyeblikk er det ingen tvil om at fansen vil glede seg stort. Alle andre med sans for action og laserkanoner vil også det- et godt stykke på vei. For dette mangler ennå litt fra å havne i stjerneklassen.

Spillet fortsetter der «Episode II» sluttet, og du spiller som Anakin, Obi-Wan eller Mace Windu. Det er inndelt i en rekke forskjellige oppdrag, som i store trekk går ut på det samme, lamme fienden slik at de ikke kan få gjort dommedagsvåpenet Sith i operativt.

Spillbarheten er bra, du har fort kontroll over doningen du sitter i. De fleste oppdragene utføres bak spakene i diverse fartøyer, og du føler virkelig forskjellen når du raser av gårde i en tank eller angriper fra et flyvende kanonskip. Noen av oppdragene er vanskelige, selv for drevne spillere. Likevel føles «The Clone Wars» ganske kort. Flerspillermodus er også bra, og utvider naturligvis spillets levetid vesentlig. Men likevel: har du mulighet til å leie i stedet for å kjøpe, er jeg ikke i tvil.