Klønete

Så har «Medal of Honor»-serien beveget seg vekk fra nazisvina, og over til Stillehavet og de blodtørstige, japanske styrkene.

Det begynner med japanernes angrep på Pearl Harbour. Du spiller soldaten Joseph Griffin, og bråvekkes ombord på USS California.

Fra skipet går turen til historiske steder som Guadalcanal-øya, broen over Kwai, og Cabantuan-fengselet i Fillippinene. På papiret høres dette beint fram genialt ut. Det er bare det at EA dessverre har klart å rote det hele til på veien.

«Medal of Honor: Rising Sun» er preget av slett arbeid: Utdatert grafikk, elendig kunstig intelligens, upresise og klønete kontroller, fantasiløs spillbarhet...

Spillet har riktignok en kjekk samarbeidsmodus, og PlayStation 2-versjonen har deathmatch online- men det kunne gjerne vært litt mer av den slags (EA går forhåpentligvis snart Live på Xbox).

Til slutt: Det er greit nok at japanerne drev på med kamikaze-tullet sitt. Men hvorfor skal de på død og liv alltid storme fram mot deg og kulene dine, når de bare kunne brukt rifla fra bak en stein? dumme var de vitterlig ikke.