Kloningangrep i nye «Star Wars»

Se opp for de klonede når oppfølgeren til «Star Wars» kommer, men er du fan må du smøre deg med tålmodighet: Først til neste sommer er filmen klar her til lands.

«Star Wars: Episode II Attack Of The Clones» er den hele og fulle tittelen på den nye Star Wars-filmen, ifølge filmens offisielle hjemmeside, starwars.com. På nettstedet har det nå lenge vært konkurranse om å finne det beste navnet til den nye filmen. Et av de heiteste forslagene har vært «The Shadow Falls».

Tilbake til røttene

«Attack of the Clones» ble valgt som tittel fordi, som George Lucas sier på det offisielle nettstede t: - Filmen er tilbake til fantasien, iveren og den rene moro som kjennetegner de klassiske filmseriene og lettbeinte romfantasiene som inspirerte hele «Star Wars»-sagaen.

Ti år etter

«Attack of the Clones» skal foregå et tiår etter «The Phantom Menace». Galaksen har vært gjennom store forandringer. Det samme har stjerneheltene Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala og Anakin Skywalker, tolket henholdsvis av skotten Ewan McGregor, Natalie Portman og Hayden Christensen.