Klossmajoren Steven Spielberg

Artig destruksjon i «Boom Blox Bash Party».

||| DA STEVEN Spielberg annonserte at han skulle lage dataspill i samarbeid med EA Games, var det mange som ventet seg et episk storspill med høye historiefortellingsfaktor.

I stedet fikk vi Wii-spillet «Boom Blox», et festlig fysikkorientert puslespill der du i all hovedsak må rasere så mange byggeklosser som mulig, samt variasjoner over dette temaet.

Spillet var et friskt alternativ i Wii-biblioteket, og nå er oppfølgeren her for å utvide den opprinnelige spillideen.

Å KALLE «Boom Blox Bash Party» en oppfølger er kanskje å strekke det litt vel langt, for det vi har med å gjøre er mest av alt en innholdsrik utvidelse av førstespillet.

Konseptet er nøyaktig det samme, men nå kan du i tillegg til å spille sammen med eller mot en annen spiller også muligheten til å laste ned brukerskapte brett — eller du kan lage brettene selv, ved hjelp av en enkel og grei brettbygger.

1

FORELØPIG ER det ikke helt samme kvaliteten på de brukerskapte brettene som det spilldesignerne har puttet inn i spillet, men det kommer seg forhåpentligvis etter hvert.

I mellomtiden er det heldigvis mye moro å hente i de mange modusene spillet byr på. Alt fra hard kasting av bowlingkuler til forsiktig pirking med Wiimoten (alt foregår med naturlige bevegelser) er med, og jakten på full pott og gullmedalje innbyr til gjentatte forsøk.

DET ER KANSKJE hakket for få skikkelig vriene brett, men de som er klarer virkelig å få kreativiteten til å blomstre i jakten på den perfekte framgangsmåten.

Med en så variert vanskelighetsgrad er det derfor gøy for alle aldrer, og aller morsomst når man kan spille sammen.

Klossmajoren Steven Spielberg