«Klovn»-duoen sjokkert over filmens aldersgrense i Norge

- Passer ikke for en 12-åring

NORGESAKTUELL: Casper Christensen og Frank Hvam var i Norge i går, i forbindelse med kinopremieren av «Klovn Forever» på fredag. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
NORGESAKTUELL: Casper Christensen og Frank Hvam var i Norge i går, i forbindelse med kinopremieren av «Klovn Forever» på fredag. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen er det duket for norgespremiere på den mye omtalte komedien «Klovn Forever».  

Fra tidligere er det kjent at det danske Medierådet ga filmen 15-årsgrense i Danmark, grunnet sin seksualiserte humor og mye nakenhet.

Her hjemme i Norge er det imidlertid Medietilsynet som bestemmer hvilken aldersgrense kinofilmer skal få. I dette tilfellet har de satt 12 års aldersgrense på «Klovn Forever».  

- Ikke for barn Når Dagbladet opplyser de to skuespillerne og manusforfatterne av «Klovn»-universet, Frank Hvam og Casper Christensen, om filmens aldersgrense i Norge, blir duoen svært forbauset. 

- Hva?! Det er meget sjokkerende. Det er merkelig, sier Christensen. 

- Denne filmen passer ikke for en 12-åring. Dette er en film som i våre øyne er beregnet for voksne. Vi har i mange år laget tv for det voksne publikum, og ikke til barn, legger Hvam til. 

I sin vurdering av filmen, skrev danske Medierådet at mange av «scenene er på grensen til pornografi». I går fortalte Hvam og Christensen blant annet at noen av scenene, selv for dem, var voldsom å spille inn. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer