«Klovn» returnerer

Suksesserien «Klovn» returnerer for sesong 8. Fra tirsdag er de tidligere sesongene tilgjengelige for strømming.

RETURNERER: Fra og med i dag er sesong 1-7 av Klovn tilgjengelig. Sesong 8 og 9 blir tilgjengelig senere i år. Foto: TV 2.
RETURNERER: Fra og med i dag er sesong 1-7 av Klovn tilgjengelig. Sesong 8 og 9 blir tilgjengelig senere i år. Foto: TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen er glad for at kanalen sikrer seg rettighetene til «Klovn».

- Vi er strålende fornøyde med å ha sikret oss rettigheter til alle sesongene med «Klovn». Serien har vært vist på TV 2s kanaler helt siden 2005, og har en stor fanbase i Norge, sier Haldorsen i en pressemelding fra TV 2.

Sesong 8 av den populære danske serien blir tilgjengelig fra 13. juni.

Åpner dørene på nytt

Siden starten i 2005 har det vært sju sesonger av den populære situasjonskomedien, og det har kommet tre filmer.

Opprinnelig skulle «Klovn» stoppet etter den tredje filmen. Men nå åpner de dørene for både sesong 8, og sesong 9 som kommer seinere i 2021. Det skal også komme en julespesial, ifølge TV 2.

Drøy humor

«Klovn», med de danske komikerne Frank Hvam (48) og Casper Christensen (50) i hovedrollene, har siden premieren i 2005 vakt interesse også utenfor Danmark, med sin drøye humor og ulidelig kleine situasjoner. Kjendisduoen spiller karikerte utgaver av seg selv, og får ofte med seg andre mer eller mindre profilerte dansker til å gjøre det samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer