«Klovn» returnerer

Suksesserien «Klovn» returnerer for sesong 8. Fra tirsdag er de tidligere sesongene tilgjengelige for strømming.

RETURNERER: Fra og med i dag er sesong 1-7 av Klovn tilgjengelig. Sesong 8 og 9 blir tilgjengelig senere i år. Foto: TV 2.
RETURNERER: Fra og med i dag er sesong 1-7 av Klovn tilgjengelig. Sesong 8 og 9 blir tilgjengelig senere i år. Foto: TV 2. Vis mer
Publisert

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen er glad for at kanalen sikrer seg rettighetene til «Klovn».

- Vi er strålende fornøyde med å ha sikret oss rettigheter til alle sesongene med «Klovn». Serien har vært vist på TV 2s kanaler helt siden 2005, og har en stor fanbase i Norge, sier Haldorsen i en pressemelding fra TV 2.

Sesong 8 av den populære danske serien blir tilgjengelig fra 13. juni.

Åpner dørene på nytt

Siden starten i 2005 har det vært sju sesonger av den populære situasjonskomedien, og det har kommet tre filmer.

Opprinnelig skulle «Klovn» stoppet etter den tredje filmen. Men nå åpner de dørene for både sesong 8, og sesong 9 som kommer seinere i 2021. Det skal også komme en julespesial, ifølge TV 2.

TRAILER: Den tredje Klovn-filmen, «Klovn The Final» er her. Video: Nutmeg Vis mer

Drøy humor

«Klovn», med de danske komikerne Frank Hvam (48) og Casper Christensen (50) i hovedrollene, har siden premieren i 2005 vakt interesse også utenfor Danmark, med sin drøye humor og ulidelig kleine situasjoner. Kjendisduoen spiller karikerte utgaver av seg selv, og får ofte med seg andre mer eller mindre profilerte dansker til å gjøre det samme.

I sesong 7 av serien ble Christensen blitt sammen med norske Lene «Aqua-Lene» Nystrøm, som blant annet harselerer med skilsmissen fra Aqua-medlemmet Søren Rasted. Frank Hvam er fortsatt sammen med Mia Lyhne og har fått et barn

Sjokkert over aldersgrense

Da Hvam og Christensen var i Norge i 2015 i forbindelse med norgespremieren på filmen «Klovn Forever» lot deg seg sjokkere over at filmen fikk 12 års aldersgrense fra Medietilsynet.

- Hva?! Det er meget sjokkerende. Det er merkelig, sa Christensen.

- Denne filmen passer ikke for en 12-åring. Dette er en film som i våre øyne er beregnet for voksne. Vi har i mange år laget tv for det voksne publikum, og ikke til barn, la Hvam til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer