«Klovn»-stjerna bedt om å kaste trusa: - Jeg nektet

Måtte inngå et kompromiss.

NAKENSCENE: Den danske skuespilleren Mia Lyhne spiller altså kjæresten til en av hovedrolleinnhaverne, Frank Hvam. Foto: Filmweb / NTB Scanpix
NAKENSCENE: Den danske skuespilleren Mia Lyhne spiller altså kjæresten til en av hovedrolleinnhaverne, Frank Hvam. Foto: Filmweb / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er snart duket for norsk premiere på filmen «Klovn Forever», som allerede har fått stor blest og blandene mottakelser i hjemlandet Danmark. 

Allerede har filmen slått salgsrekorder på kino, og ble i åpningshelga den tredje mest sette danske filmen i hjemlandet, noensinne, ifølge DR.

Avslo nakenhet Skaperne selv er kjent for å tøye strikker når det kommer til nakenhet og sex. Før kinopremieren for halvannen uke siden bestemte også det danske Medierådet at filmen skulle ha 15 års aldersgrense, grunnet «seksualisert språkbruk, og en rekke drøye scener med meget seksuelle skildringer».

En av filmens skuespillere, Mia Lyhne, avslører nå at også hun ble bedt om å stille splitter naken på lerretet under en sexscene - noe hun raskt avslo, ifølge danske BT

- Jeg skulle ikke gå med truse, noe jeg nektet å bli med på. Jeg fikk dermed sminkøren til å lage en «dusk» som ble klistret på. Dusk på dusk kan man vel si, forteller Lyhne til danske TV 2

- Absurd Til tross for at skuespilleren aksepterte å være naken, da iført kunstig kjønnshår nedentil, er det en scene hun ikke kommer til å glemme med det første, ifølge avisa.

- Det var jo helt absurd, og noe vi bare måtte le av. Men grenseoverskridende, det var det, sier hun.

Det er den danske duoen Frank Hvam (45) og Casper Christensen (47) som står bak komedieserien filmen, med utgangspunkt i serien «Klovn» og suksessfilmen «Klovn - The Movie».

Da det ble kjent at Hvam og Christensen skulle lage en oppfølger, ga duoen et hint til fansen om hva man kunne vente seg. 

- Grunnen til at det har gått fire år, er at vi har ventet på en idé som var så sterk at vi kunne lage en film som skulle klare å overgå den første. Med det manuskriptet vi har nå, så kan vi det. Vi har også lykkes å samle de gode gamle, samt noen virkelig spennende nye krefter på skuespillerfronten, skrev Hvam og Christensen i en pressemelding.

Fjernet fra Youtube Også da «Klovn - The Movie» ble lansert i 2010, skapte filmen reaksjoner. 

I USA ble den på et tidspunkt sammenliknet med barneporno, av flere anmeldere.

For det var homosex, et forsøk på å gjennomføre et såkalt «pearl necklace», og mye nakenhet. 

Da filmen skulle promoteres via YouTube var også enkelte sekvenser i traileren så drøye at klippet ble fjernet fra nettsiden.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram