Klovner i Kamp

Ræpperne fra Tåsen slapp albumet Schwin i fjor. Bare Meg var én av singlene som slo igjennom fra den plata. Nå ser nytt materiale dagens lys: I dag er det sleppefest for albumet Bjølsen Hospital.

De ræpper på norsk og de skryter uhemma av seg selv. De er alvorlige, humoristiske, ironiserende, sentimentale og de er kritiske. Klovner i Kamp spiller på et bredt spekter av stemninger og perspektiver. Singelen Tykt og Tynt lover godt for platesalget, den blir allerede spilt på blant annet NRK Petre.

Esben «Dane» Selvig og Aslak «Alis» Hartberg har med seg Thomas «DJ Goldfinger» Gullestad. DJ Goldfinger var også med på Schwin. Akkurat som Alis har han hatt en finger, eller et par hender, med i Oslo Fluid. Både Oslo Fluid og Klovner i Kamp ligger på City Connections labelet. Goldfinger har dessuten vært med på Apollos Scenario og Uros EP Snakker Så Du Skjønner. Med på Bjølsen Hospital er også Dr. S, en tidligere klovn som av utdanningsmessige grunner er forhindra i å være aktivt medlem. Derfor er han æresmedlem.

I kveld varmer Salvador opp for Klovner i Kamp og Oslo Fluid entrer scenen sånn at alle kan gjøre låta City Connections. Det blir fest, fyrverkeri og full fart lover labelet City Connections, som allerede har solgt 450 billetter. Bjølsen Hospital er i salg fra mandag 12. februar.