Klubb Katalonia

Subcity nummer seks, og denne gangen i sommerens tegn! Med musikalsk varmblodsoverføring fra trendbyen Barcelona.

Klubbkonseptet Subcity, som har som mål å tilføre frosne nordboere urban kontinental klubbkultur, har denne gangen tatt for seg designmetropolen Barcelona.

Som hovedstad i den katalanske delen av Spania, har Barcelona de siste tiårene vokst seg til en foregangsby innen arkitektur, design og kultur. Med Gaudí, Picasso og Dalí som velsignende gudfedre. Barcelona har blitt en av europas vitale trendbyer, med det som hører til av uteliv og klubbmiljø.

Arrangørene av Subcity peker på at byen for eksempel huser den årlige elektroniske musikkfestivalen Sonar. I tillegg nevnes klubben Moog, og at kystbyen Barcelona er et av fastlandets utfartspunkter til Ibiza. Mens det i storbyen er house og techno som gjelder, er Ibiza influert av britiske klubbtrender som drum´n bass, trance og hardhouse.

På lørdagens SubCity får du to dj-er fra Barcelona, Oscar Mulero og DJ Loe (fra klubben Moog). Fra Ibiza kommer Paco Osuna og José Padilla (mannen bak cd-ene fra Café del Mar). I tillegg til kjente norske navn som Xploding Plastix og Olle Abstract.

Les mer om klubbfesten på sidene til Subcity: Barcelona. Med info om de største artistene og kveldens line-up.