Klubbkometen

Han er noe så sjelden som en fransk musikksuksess i Norge. St. Germain er da også alt annet en søtladen visesang. Vinnerne av St. Germain-konkurransen er nå trukket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les også Slappavjazz.

Den Franske musikeren Ludovic Navarre har gjort stor suksess under navnet St. Germain. Hans siste skive «Tourist» har solgt i over en million eksemplarer verden over. I tillegg er St. Germain en av frontfigurene til det legendariske jazzselskapet Blue Note, når det gjelder ny jazz-inspirert musikk.

Her i Dagbladet fikk plata terningkast fem. «Alt sammen så lekkert - så lekkert at det tenderer i retning den deiligste muzaken du aldri har hørt før. Og det er ment som et kompliment», sa anmelderen om plata som er St. Germains første langspiller.

Musikken beskrives som en «cool miks av dyp, spirituell housemusikk og jazz», som mannen tryller frem bak maskiner og musikere på scenen under sine konserter.

I forbindelse med konserten på Rockefeller i Oslo fredag 10. mai, deler vi ut billetter og eksemplarer av den nyeste skiva, «Tourist». Vinnere av konsertbilletter ble Marianne Nygård og Olav Hoemsnes. Brage Vestmo (Nesbru) og Siw Lyngen (Fagerstrand) får en CD i posten.

St. Germain spiller på Rockefeller i Oslo fredag 10. mai og på Maijazzen i Stavanger lørdag 11. mai. Les mer om artisten på hjemmesidene til Blue Note

MYSTERY MAN:</B> Ludovic Navarre viser seg sjelden frem, hverken på bilder eller på scenen. Der står han helt bakerst og styrer maskinene og musikerne foran seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer