Knausgård har ombestemt seg. Planlegger ny roman

Har vært bekymret for hva barna vil tenke.

I NEW YORK: Forfatter Karl Ove Knausgård er på bokturné i USA når fjerde bind av «Min kamp» gis ut. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
I NEW YORK: Forfatter Karl Ove Knausgård er på bokturné i USA når fjerde bind av «Min kamp» gis ut. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Karl Ove Knausgård er på turné i USA. Som i fjor mottas han som en rockestjerne når fjerde bind av «Min kamp»-bøkene nå utgis.

Dagbladet traff ham i går i New York etter at han hadde kommet fra San Fransisco hvor 1200 mennesker møtte opp til boksignering.

- Folk er veldig inderlige. Det var en som sa: «Du har skrevet en bok om en indisk-amerikansk kvinne. Hvordan er det mulig?» Hun identifiserte seg helt med bøkene, og det er det mange som gjør, forteller Knausgård der vi sitter i nabolaget Dumbo og skuer utover East River.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer