Knausgård på bestselgerlister i USA

«Min kamp»-suksessen fortsetter.

BESTSELGER: Forfatter Karl Ove Knausgård var nylig på bokturné i USA i forbindelse med utgivelsen av «Min kamp. Bok fire». Den gikk rett inn på New York Times bestselgerliste. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
BESTSELGER: Forfatter Karl Ove Knausgård var nylig på bokturné i USA i forbindelse med utgivelsen av «Min kamp. Bok fire». Den gikk rett inn på New York Times bestselgerliste. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forrige uke var Karl Ove Knausgård i USA på bokturné i forbindelse med lanseringa av «Min Kamp. Fjerde bok».

Søndag gikk romanen rett inn på New York Times prestisjetunge bestselgerliste, skriver forlaget hans Oktober i en pressemelding.

Boka ligger på en 15. plass.

- Større for hver gang Knausgård er svært populær i USA, og alle arrangementer han har deltatt på skal ha vært utsolgt. Da han skulle signere bøker i San Fransisco hadde hele 1200 mennesker sikra seg billetter.

Dagbladet møtte Knausgård under oppholdet, da han også besøkte New York.

- Jeg merker det blir større for hver gang. Det er utrolig mye mennesker, sa Knausgård til Dagbladet.

Forfatteren går i tillegg rett inn på bestselgerlista for billigbøker med forgjengeren, «Min Kamp. Tredje bok», som ble utgitt i USA i fjor vår. Her ligger den på en 19. plass.

Konsert 20. mai er Knausgård tilbake i New York for å opptre med bandet sitt Lemen - et band han var en del av sammen med blant andre Tore Renberg på 1990-tallet, og som hadde comeback i fjor høst da Renberg lanserte boka si.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer