Ved neste valg går DE til valg på HETSEJAK RUNDT NORGE:

Knebleland. Heksejaktstøre. Meg sjøl, meg, meg og meg. Nei, nei

20. mars ble en dag for de store ord som ble til et dikt som står opp for sutringsfriheten i DETTA MUSLIMLANDET!

HODELØS NORSK INNVANDRINGSPOLITIKK: I går fikk DETTA LANDET som fortjent, er det mange som sier. Vi for vår del synger en sang og gleder oss til påsken vi. Foto: Tom Stalsberg
HODELØS NORSK INNVANDRINGSPOLITIKK: I går fikk DETTA LANDET som fortjent, er det mange som sier. Vi for vår del synger en sang og gleder oss til påsken vi. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I dag hadde vi tenkt på å ta dere med til Ålesund og skrive om Løvenvold kafé som i ei bok fra 1949 reklamerer med «Er ikke til å komme forbi, den ligger midt i byens hjerte. Byens største og flotteste kafé. Førsteklasses kjøkken».

Men, så var det noe helt annet fra Ålesund som, mot alle politiske odds, gjorde at vi måtte skifte tema. Vi beklager, men derfor: Aldri mer 20. mars – et stikkordsdikt for den oppvoksende sekt og venner som vi frekt nok har kalt NORSK SUTRINGSFRIHET på dialekt.

Samtidig, på vegne av vanvittig mange, nevnes ikke utvalgte navn ettersom dette kan bli tatt vondt opp og vi eventuelt må søke tilflukt under en annen himmel. Teksten bør leses med barne-stemme for mest utbytte:

Barnehage. Forsøk på å kneble meg. Hagebarnet. Barneheksehagen. Jeg vil være meg sjøl. Jeg vil ikke forandre meg. Heksejakt. Barnehage. Ytringsfrihet. Kneble meg. Sammenlikne meg med den verste massemorderen. Jonas Gahr Støre vil være en katastrofe for landet.

Uten ryggrad. Heksejakt. Har unnskyldt meg. Til det beste for landet, for partiet. Frp skal fortsette å styre. Gahr Støre katastrofe. Uten rygghage.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer