Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Ved neste valg går DE til valg på HETSEJAK RUNDT NORGE:

Knebleland. Heksejaktstøre. Meg sjøl, meg, meg og meg. Nei, nei

20. mars ble en dag for de store ord som ble til et dikt som står opp for sutringsfriheten i DETTA MUSLIMLANDET!

HODELØS NORSK INNVANDRINGSPOLITIKK: I går fikk DETTA LANDET som fortjent, er det mange som sier. Vi for vår del synger en sang og gleder oss til påsken vi. Foto: Tom Stalsberg
HODELØS NORSK INNVANDRINGSPOLITIKK: I går fikk DETTA LANDET som fortjent, er det mange som sier. Vi for vår del synger en sang og gleder oss til påsken vi. Foto: Tom Stalsberg Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag hadde vi tenkt på å ta dere med til Ålesund og skrive om Løvenvold kafé som i ei bok fra 1949 reklamerer med «Er ikke til å komme forbi, den ligger midt i byens hjerte. Byens største og flotteste kafé. Førsteklasses kjøkken».

Men, så var det noe helt annet fra Ålesund som, mot alle politiske odds, gjorde at vi måtte skifte tema. Vi beklager, men derfor: Aldri mer 20. mars – et stikkordsdikt for den oppvoksende sekt og venner som vi frekt nok har kalt NORSK SUTRINGSFRIHET på dialekt.

Samtidig, på vegne av vanvittig mange, nevnes ikke utvalgte navn ettersom dette kan bli tatt vondt opp og vi eventuelt må søke tilflukt under en annen himmel. Teksten bør leses med barne-stemme for mest utbytte:

Barnehage. Forsøk på å kneble meg. Hagebarnet. Barneheksehagen. Jeg vil være meg sjøl. Jeg vil ikke forandre meg. Heksejakt. Barnehage. Ytringsfrihet. Kneble meg. Sammenlikne meg med den verste massemorderen. Jonas Gahr Støre vil være en katastrofe for landet.

Uten ryggrad. Heksejakt. Har unnskyldt meg. Til det beste for landet, for partiet. Frp skal fortsette å styre. Gahr Støre katastrofe. Uten rygghage.

Kneble meg. Barnespadehage. Kalle en spade for en meg sjøl. Jeg vil være meg sjøl. Uten ryggrad. KrF. De andre partiene. Kneble meg. Ytringskneblefrihet. Jeg vil være meg sjøl. Heksejakt. Katastrofe for landet. Innvandring og asylpolitikk. Knebleheksejakt. Meg sjøl. De andre. Partiene. Barneheksejakt. Dere i media. Mediehekser. Tybring-G. Resett og Document.noia. Radarparet Helge og Hans. Hva skjer på veggen til Kjetil nå? Que? Trekker du meg inn? Kneblefaen. Våsemikkel. Dåsedusten. Heimstadtufsen.

Heksebarnehage. Kneble uten ryggrad. Ryggkneblerad. Ytringsheksejakt. Meg. Sjøl. Meg, meg, meg, meg, meg, meg. De andre. Heksepartiene. Gahr Kneble. Jonas Barnehage. Uten ryggstørerad. KrF-jakt. Heksegahrland. Rygg i rand, Åtte potter rømme, fire merker meg, meg, meg. Kneble meg! MEG! ME! Moi? Le Pen. Vi ser fram til neste valg når kanskje en eller annen avgått minister går til valg for det største, nyetablerte partiet, «Det Norske Folk, Fe og Land» under det storslagne banneret «Hetsejakt rundt Norge». Bææbuu, ass. Hørte vi krenket? Første gang, andre gang, landet er solgt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!