Kneblet av TV2-sjefene

Thomas Giertsen og «Torsdagsklubben» ville bruke deler av prinsesse Ragnhilds intervju til harselas, men fikk ikke lov av sjefene i TV2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV-intervjuet med prinsesse Ragnhild var takknemlig mat å lage hakkebiff av for «Torsdagsklubben». Men Giertsen & co. fikk ikke lov.

TV2 fryktet at utlevering av materialet kunne føre til at striden med prinsessefamilien kunne blusse opp igjen.

- Vile vært feil

Aktualitetsavdelingens redaksjonssjef Odd Isungset trengte ikke lang tid på å si nei da «Torsdagsklubben» ringte tidligere i uka.

- Vi følte at det ville være et tillitsbrudd fra vår side dersom vi friga stoff fra programmet til et underholdnings- og satireprogram, sier informasjonssjef Geir Mikalsen til Dagbladet.

Også sjefen for Aktualitetsavdelingen i TV2, Stein Kåre Kristiansen, støtter avgjørelsen.

- Prinsesse Ragnhild og Erling S. Lorentzen stilte opp for oss i en dokumentarsammenheng. Derfor vurderte vi det som galt å gi det til underholdningsformål.

Knallhard kongehets

Prinsesse Ragnhild ble likevel harselert med i første utgave av «Torsdagsklubben». Giertsen mente at prinsesse Ragnhild ikke snakker, hun raper . Jespersen mente det ikke var så viktig hva prinsessen sa, men hvordan .

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.