Kneblet av TV2-sjefene

Thomas Giertsen og «Torsdagsklubben» ville bruke deler av prinsesse Ragnhilds intervju til harselas, men fikk ikke lov av sjefene i TV2.

TV-intervjuet med prinsesse Ragnhild var takknemlig mat å lage hakkebiff av for «Torsdagsklubben». Men Giertsen & co. fikk ikke lov.

TV2 fryktet at utlevering av materialet kunne føre til at striden med prinsessefamilien kunne blusse opp igjen.

- Vile vært feil

Aktualitetsavdelingens redaksjonssjef Odd Isungset trengte ikke lang tid på å si nei da «Torsdagsklubben» ringte tidligere i uka.

- Vi følte at det ville være et tillitsbrudd fra vår side dersom vi friga stoff fra programmet til et underholdnings- og satireprogram, sier informasjonssjef Geir Mikalsen til Dagbladet.

Også sjefen for Aktualitetsavdelingen i TV2, Stein Kåre Kristiansen, støtter avgjørelsen.

- Prinsesse Ragnhild og Erling S. Lorentzen stilte opp for oss i en dokumentarsammenheng. Derfor vurderte vi det som galt å gi det til underholdningsformål.

Knallhard kongehets

Prinsesse Ragnhild ble likevel harselert med i første utgave av «Torsdagsklubben». Giertsen mente at prinsesse Ragnhild ikke snakker, hun raper . Jespersen mente det ikke var så viktig hva prinsessen sa, men hvordan .

- Hun hørtes ut som om hun går på en diett av knuste lyspærer og skyller det ned med salmiakk, mente han, og la til at hun tross alt snakket rett fra skrumplevra.

Heller ikke kronprinsesse Mette-Marit, Sven O. Høiby, kronprins Haakon, Ari Behn eller svenskekongen slapp unna.

Verken Thomas Giertsen eller Otto Jespersen mente de gikk over streken mot de kongelige i går kveld.

- Vi ligger bare på mediebildet, vi. Snakker om det vi leser i avisene og prøver å være morsomme. Vi har ingen ondskaps-agenda. Det har aldri vært noe mål å være slem, bedyret klubbmedlem Thomas Giertsen etter sendeslutt.