Knelte og fridde

Heather Mills (33) sa ja da Paul McCartney (59) gikk ned på knær.

Det opplyser McCartneys pressesekretær.

«En gang neste år» var den noe upresise tidsangivelsen paret ga for bryllupet, da de gikk ut med nyheten i dag.

Heather Mills er kjent for mer en modellkarrieren. Hun er blitt en frontfigur for veldedighet blant funksjonshemmede, og har selv mistet en del av det ene beinet i en trafikkulykke.

Paul McCartney ga kjæresten en indisk safir- og diamantring i forlovelsesgave. Ringen hadde han kjøpt i India da han var på ferie der i januar. McCartney har flere ganger fortalt pressen hvordan forholdet til Heather Mills har hjulpet ham å komme over tapet av kona Linda, som døde av brystkreft i april 1998. Paul og Linda McCartney holdt sammen i 30 år, og fikk status som et av de lykkeligste parene i kjendisverdenen.

- Selvfølgelig har det vært en hard tid for meg. Nå har jeg fått romantikk inn i livet mitt igjen. Jeg elsker henne, og det gir meg mye glede, sa Paul McCartney om forholdet til Heather Mills i fjor.

Hun på sin side forteller at hun falt for ham med en gang hun traff ham i et møte i forbindelse med et prosjekt for å hjelpe mineofre.

- Jeg begeistret buksene av ham, har Heather Mills sagt til britisk presse. Samtidig sier hun at det tok flere måneder fra første møte til hun skjønte at Paul McCartney var interessert i henne.

- Da det sank inn, var det et sjokk. Men at han er så berømt er irrelevant. Han er bare Paul, som tilfeldigvis har en fantastisk stemme, sier Heather Mills.

(NTB-Reuters)

GIFTER SEG: Paul McCartney har fridd til eksmodellen Heater Mills, og fått ja. Bryllupet blir på en ukjent dato neste år.