Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Knight Rider» blir film

Enda en TV-serie får sjansen på kino. Er det nok nå?

(Dagbladet.no): Den dypt sarkastiske, høyst intelligente og snakkende bilen K.I.T.T. er på vei til en kinosal nær deg.


Nå har nemlig serieskaper Glen A. Larson bestemt seg for å gjøre «Knight Rider» til film, og innspillingen starter til neste år.

«Knight Rider» var opprinnelig en TV-serie som gikk på kanalen NBC mellom 1982 og 1986, med David Hasselhoff i hovedrollen. Sammen med K.I.T.T. (forkortelse for Knight Industries Two Thousand) oppklarte han en rekke forbrytelser, og inspirerte også en drøss andre serier der krim blir koplet sammen med avansert teknologi.


- Mange var interessert i å gjøre filmen som en ren komedie, men jeg mener at det ville skade merkevaren. Det var alltid litt komikk i serien, men jeg tror denne filmen vil ha en litt mørkere humor, sier Larson til Hollywood Reporter.

Historien i filmen vil - som i serien - dreie seg om en politimann (Michael Knight) - som blir skutt på tjenesteoppdrag, og som blir hjulpet tilbake av en mystisk millionær. Han får et nytt navn, et nytt ansikt og en ny bil som skal hjelpe ham. De to bekjemper kriminalitet generelt, og skurkene som skjøt Michael spesielt.

«Knight Rider» er ikke den eneste 70- eller 80-tallsserien som har blitt film de seneste årene. «Charlie\'s Angels» og «Starsky & Hutch» har for eksempel vært store suksesser, mens «Miami Vice» har premiere 11. august.


Hvilke TV-serier skulle du helst sett bli langfilm? Hvilke håper du Hollywood aldri kommer til å røre?

BLIR FILM: «Knight Rider» - David Hasselhoffs gjennombruddsserie - blir snart film. Og kanskje får David selv en liten rolle. FOTO: SCANPIX/REUTERS
BLIR FILM: «Knight Rider» - David Hasselhoffs gjennombruddsserie - blir snart film. Og kanskje får David selv en liten rolle. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media