Knipset toppløs på Mallorca

Entrapment-stjernen Catherine Zeta-Jones gjør som i filmen. Hun er sammen med en Hollywoodkjendis som kunne vært faren hennes.

I 'Entrapment' blir 29-åringen forelsket i Sean Connerys (68) rollefigur. I det virkelige liv er den heldige mannen den berømte skuespilleren Michael Douglas (54), melder The Sun.

Den engelske avisa vier dagens forside til bildet som beviser romansen: Walisiske Zeta-Jones toppløs og i het klinsj med stjernen fra filmer som 'Farlig Begjær' og 'Basic Instinct'.

Mallorcaferie

Paret ble knipset på båttur i Middelhavet utenfor den spanske øya Formentere. Fire av bildene er på trykk i både The Sun og Daily Mail i dag.

Skuespillerkollega Danny De Vito skal ha ført paret sammen for bare noen uker siden. Siden har de truffet hverandre daglig.

Mesteparten av kjærlighetsferien skal Douglas og Zeta-Jones tilbrakt på charterturistøya Mallorca - der Douglas eier en flott villa. Uvitende turister gikk forrige uke rett på paret i hovedstaden Palma.

Sexavhengig

Hollywoodparet ble også sett sammen på en golfbane på øya.

Douglas er separert fra kona Diandra. På midten av 90-tallet skapte han skandale i Hollywood da han innrømmet at han var sexavhengig.

SAMMEN PÅ FILM: Her er 29-årige Zeta-Jones i Cannes sammen med Entrapment-kollega Sean Connery (68). I filmen er de et elskende par.