Knuser Big Brother

Singelen til Cape fra Popstars på TV3 banker Organics Big Brother-singel.

Aper etter Monkees

Se videoen til Tic Tac

Singelen «Tic Tac» ble lagt ut for salg på mandag. Offisielle salgstall blir ikke klare før i begynnelsen av neste uke, men allerede nå er det klart at det er enorm etterspørsel etter låta.

Ifølge Akers Mic er «Tic Tac» den suverent mest solgte singelen denne uka. Den selger fire ganger mer enn nummer to på lista - Organic med «Big Brother». Akers Mic har ikke sett liknende salgstall på en singel siden den finske gruppa Bomfunk MC kom ut med «Freestyler».

- Alle i gruppa går rundt og er kjempeglade. Dette synes vi er kjekt, sier Mette Olsson (25) fra Cape til Dagbladet.no.

- Vi er virkelig fornøyd med at så mange synes vi er gode. Det er helt fantastisk, sier hun.

Hektisk

Mette har allerede fått erfare at livet som musiker ikke er en dans på roser.

- Vi har ikke fått tid til å feire ennå. Det er svært hektisk for tida. Vi jobber 12 timer hver dag. Men i påsken skal vi spille i Trysil. Det blir kanskje litt feiring der, sier hun.

11. juni kommer albumet til Cape. Men det neste høydepunktet kommer allerede 22. april. Da skal de være oppvarmere for Westlife i Vallhall.

-Kjenner oss

Mette tror en av årsakene til de enorme salgstallene er all tv-tida de har fått i programmet Popstars.

- Folk er blitt kjent med oss gjennom programmet, og føler de har et forhold til oss. Nå håper vi å legge oss blant de fem øverste på salgslistene i Norge, sier hun til Dagbladet.no.

PS! Cape er på en kjøpesenter-turne for tida. I dag møter du dem på kjøpesentrene på Strømmen og i Sandvika. Lørdag er gruppa på Oslo City, der fans kan skaffe seg signerte singler. Du som ikke har mulighet til å høre dem der, kan følge Cape på TV3 søndag klokka 20.00.

SUKSESS: Gruppa Cape jubler etter de høye salgstallene.