Knuser drøm om Tarantino og Stieg Larsson

Lager ikke engelsk versjon likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Blogger og nyhetsnettsteder som dekker film og/eller litteratur boblet over av entusiasme i morges, da meldingen kom om at Quentin Tarantino og Brad Pitt er interessert i å lage en engelskspråklig versjon av «Menn som hater kvinner».

Det var i et intervju med The Sunday Times at Stieg Larssons bror og far kom med opplysningene. I intervjuet siteres de slik:

- Vi oversvømmes av forespørsler om tillatelse til å lage film og tegneserier av «Millennium»-trilogien. Quentin Tarantino og Brad Pitt ønsker å kjøpe rettighetene for en nyinnspilling av filmen.

- Vet ingentingOpplysningene ble videreformidlet av Varietys anerkjente filmblogger Anne Thompson - og deretter spredd videre i rekordfart.

Men i Stockholm sitter produsentene i Yellow Bird, med direktør Mikael Wallén i spissen, og klør seg i hodet. - Jeg vet ikke noe om dette. Det er noen få som har henvendt seg til oss med tanke på kjøp av rettighetene, men såvidt jeg vet har ikke Quentin Tarantino vært blant dem, sier Wallén til Dagbladet.no.

- Men du ville visst om det hvis det var tilfelle?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer