Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Knuser håpet om «Friends»-gjenforening

Serieskaperen er ikke med på fansens ønsker.

KOMMER ALDRI TILBAKE: Skal vi tro serieskaper Marta Kauffman, har vi sett det siste av «Friends». Foto: Warner Bros, Reuters, NTB scanpix 
KOMMER ALDRI TILBAKE: Skal vi tro serieskaper Marta Kauffman, har vi sett det siste av «Friends». Foto: Warner Bros, Reuters, NTB scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har siden januar vært snakk om at skuespillerne fra «Friends» skal returnere som karakterene vi «alle» kjenner og er så glad i.

NBC annonserte nemlig at alle de seks skuespillerne blir å se i en to timer lang spesialsending, som skulle hylle regissør James Burrows.

David Schwimmer, som i serien spilte Ross, avfeide fort at det skulle være en gjenforening av den varianten fansen hadde sett for seg. Matthew Perry skulle dessuten ikke være med, da han måtte være igjen i London.

Nå går en av serieskaperne, Marta Kauffman, ut og avkrefter teoriene en gang for alle.

Plages av spørsmålene

- Vi kommer aldri til å gjøre det, forteller hun til Deadline.

Kaufmann er listet som medskaper av «Friends», som gikk fra 1994 til 2004.

Det hun forteller i Deadline-intervjuet kan oppfattes som siste spiker i kista på det som kunne vært en gjenforening av seriens karakterer.

- Jeg blir mast på hele tiden, og svaret mitt er at «Friends» var en serie om tida i livet ditt hvor vennene dine var som familie. Dette er ikke så annerledes. Når man får en egen familie forandrer det seg, noe som også gjelder programmet, sier hun.

Serieskaperen oppfordrer heller fansen til å se de gamle episodene, som hun mener er bedre enn hva en eventuell gjenforening noen gang ville ha vært.

Populær serie

«Friends» bestod av skuespillerne Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer og nevnte Perry.

For mange av dem var rollene deres i den humoristiske serien selve startskuddet for karrieren deres.

Blant andre Aniston og Cox har hatt en strålende karriere siden, mye på grunn av seriens enorme populæritet.

Første episode av «Friends» ble sendt i 1994. Det ble laget ti sesonger av serien, før siste episode ble sendt i 2004.

Er du gira på en tur ned «memory lane»? Se Dagbladets oversikt over de ti mest minneverdige «Friends»-øyeblikkene her.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!