Knuser TV 2

NRK knuser nok en gang TV 2 i kampen om TV-seerne.

SPENNING: Havfruen måtte ta av seg maska under lørdagens Maskorama. Video: Med tillatelse fra NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det duket for TV 2s nye storsatsing «Norges nye megahit». I programmet skal seks kjendiser forsøke seg på å lage en hit, sammen med erfarne utøvere og produsenter.

En deltaker stemmes ut hver lørdag av seerne og dommere - for å gi plass til en ny deltaker. I første program lørdag måtte Odd-Magnus Williamson forlate konkurransen, og inn kom TikTok-stjerna Oscar Westerlin.

Blant årets deltakere er Helene Olafsen, Caroline Berg Eriksen, Einar Nilsson og Maria Stavang.

«Norges nye megahit» hadde samlet et seertall på 297 000 seere for lørdagens sending, viser tall Dagbladet har fått fra TV 2. 100 000 av disse så programmet lineært, noe som gir en andel på 16,2 prosent i aldersgruppen 10-79 år.

Knuser TV 2

I direkte konkurranse med «Norges nye megahit» er NRKs gigasuksess «Maskorama», som øker seertallene. Lørdag fikk 1 195 000 seere med seg Haddy N’jies exit fra programmet. 1 083 000 seere fikk med seg programmet lineært, og det gir en andel på hele 74 prosent.

Det gjør dermed lørdagens sending av «Maskorama» til sesongens mest sette program så langt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer