Knuste alle

Britney tok rotta på Billie Piper og Mel C. Men MTV er lite tilfreds med den norgesaktuelle popstjernen.

18-åringen, som spiller i Oslo Spektrum 8. november, gikk helt til topps i den engelske kåringen av årets kvinnelige artist på «TV Hits Awards». Seieren kom overraskende på de fleste, fordi Britney bare har vært noen dager i England i forbindelse med turneen sin. De fleste hadde trodd at hjemmefavorittene Billie Piper eller Mel C skulle vinne prisen. Kåringen sendes på tv-kanelen Sky 1 i kveld klokka 19.

Men til tross for borteseier og ny turné: Alt er ikke rosenrødt for Britney.

Irriterte sjefer i musikkanalen MTV har bestemt seg for å forkaste et Britney-show, siden hun ikke greide å gjøre ferdig videoen til låta «Stronger», skriver nettsiden Megastar.

MTV brukte store ressurser på å hype den nye videoen. I går hadde kanalen planlagt et eksklusivt program om videoen, og deretter skulle de ha verdenspremiere på den. MTV har reklamert for både videoen og programmet i flere uker. Det kokte i produksjonslokalene da klokka gikk, og videoen ikke dukket opp.

Bedre ble det ikke da de fikk vite at videoen ikke er ferdig!

- Musikkvideoen er en stor produksjon, og det oppsto store tekniske problemer som vi ikke kunne gjøre noe med, sier en talskvinne for Britney.

- Vi håpet å bli ferdig med den i forrige uke, men jobber fremdeles med den. Vi mente ikke å gjøre noen sinte.

Hvis alt går etter planen, vil «Stronger» bli vist på amerikansk MTV på onsdag.

PÅ VEI TIL NORGE: I går spilte hun i Hanover - onsdag om en uke er hun i Oslo Spektrum.