Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Knut Yrvin er tilbake

Se hva den 43 år gamle electric boogie-danseren fra Norske Talenter gjør nå.

Knut Yrvin (43) danset seg inn i nordmenns hjerter i fjor.

Etter å ha danset seg til topps i semifinalen, var det mange som håpet på at han også ville kapre seieren i fjorårets Norske Talenter. Sånn gikk det ikke, men den 43 år gamle Electric boogie-danseren har ikke gitt seg med den legendariske dansingen.

Back in business Nå dukker han opp i musikkvideoen til HipHouse-gruppen Robin og Bugge. Her danser han til deres siste låt Monster. Selv syntes 43-åringen at dette var en veldig morsom erfaring i og med han ikke hadde oppled noe lignende før.

- Selvfølgelig er det morsommere å danse til et live band enn en plate hjemme i stua, sier Knut Yrvin om videodebuten.

Her kan du se videoen

Monster Låta handler om monstret alle og enhver har inni seg, forteller bandmedlem Thomas Bugge.

- Vi syntes Knut passet veldig godt til låta siden han ikke ser ut som en typisk robot-danser og kanskje har et behov for å slippe de indre kreftene løs. I videoen spiller Yrvin en stivpyntet rektor på skolediskotek, sier Bugge.

Se Yrvin opptre på Norske Talenter

Midt i låta begynner han å danse sammen med elevene.

- Hadde det ikke vært for ham hadde vi sikkert brukt dobbelt så lang tid.
Nye planer Knut Yrvin har ingen planer om å gi seg med dansingen og er sulten på flere videoinnspillinger.

- Jeg har fått en tilsvarende henvendelse fra et band i Istanbul som det kanskje vil bli et samarbeid med, sier han til Dagbladet, men det er fortsatt veldig mye usikkert rundt det enda.

Monster er allerede lista på NRK MP3, The beat, P5 og andre radiokanaler.

FIKK FREM MONSTERET: Knut Yrvin gikk rett til finalen i fjorårets Norske Talenter da han fikk flest stemmer for sin breakdance. Nå gjør han comeback i Bugge og Robins nye video.
FIKK FREM MONSTERET: Knut Yrvin gikk rett til finalen i fjorårets Norske Talenter da han fikk flest stemmer for sin breakdance. Nå gjør han comeback i Bugge og Robins nye video. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media