Knutsen, Per

Bibliografi:

  • Å salte et hjerte (roman) 2001
  • Vil du ha meg? (ungdomsroman) 2000
  • Tigermelk (kriminalroman) 1999
  • Jentekrigen (ungdomsroman) 1998
  • Høytrykk (thriller) 1997
  • Supergutt (pubertetsroman) 1996
  • Rått parti (ungdomsroman) 1995
  • Svømmersken (ungdomsroman) 1994
  • En dannet kvinne (skuespill) 1992
  • Er du naken? (skuespill) 1991
  • Edel har fest (skuespill) 1989
  • Svart cayal (ungdomsroman) 1988
  • Gutten som kunne fly (roman) 1988 (Ny utgave med tittelen Lakki 1992)
  • Fiskerens datter (roman) 1986
  • Mordere (roman) 1984
  • Trilofytten (barnebok) 1984
  • Gull og sølv (barnebok) 1982
    • Utpå Vestfjorden seiler mi skute (barnebok) 1980
    • Jeg vil ikke (barnebok) 1978
    • Du må plante flere blomster, Lina-Liv (barnebok) 1977
    •Gutten og ørna (barnebok)1976