Knutsen, Per

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Slik ble jeg forfatter:

-Det begynte med at jeg var 23 år og trengte en sommerjobb. Jeg hadde hørt på Barnetimen for de minste, og tenkte at det måtte jeg kunne gjøre bedre. Det første manuset ble antatt, men det ble ikke riktig som jeg hadde tenkt, så jeg fikk lyst til å prøve å gjøre det mer ordentlig. Dermed var jeg i gang.

Min beste leseropplevelse:

Min beste leseropplevelse som voksen var Alberte og Jacob av Cora Sandel. Jeg ble berørt av denne ensomme jenta som går rundt i Nord-Norge og fryser og føler at alt er håpløst. Jeg tror de fleste har opplevd en eller annen gang i sin ungdom at man ikke kommer noen vei - at man har så mange drømmer og så få midler til å sette dem ut i livet.

Slik liker jeg å jobbe:

Jeg har egentlig veldig streite arbeidsrutiner. Hver formiddag fra mandag til og med fredag skriver jeg, og da får jeg som regel til ett eller annet. Jeg kladder for hånd og renskriver på elektrisk skrivemaskin.

Mitt forhold til Internett:

Jeg har ikke PC, så derfor er mitt forhold til Internett avholdent. Men det er egentlig bare latskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer