Kø-kaos for PlayStation 3?

Ikke umulig å få tak i en maskin. Men noen venter 60 timer i kø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Alt om PlayStation 3!

(Dagbladet.no): I morgen lanseres PlayStation 3 i Norge - men tradisjonen tro ved store spillanseringer holdes det nattåpent for de som vil være aller først ute.

Sony Center i Oslo vil - selvfølgelig - være den offisielle «nattåpent-butikken» under lanseringen i natt. Der vil den første PlayStation 3-maskinen som blir solgt i landet overrekkes av markedssjef Morten Christoffersen i Nordisk Film, som distribuerer PlayStation i Norge.

- Vi regner med at det blir lang kø utenfor Sony Center, hvor de første PS3-konsollene vil bli solgt ved midnatt. Vi skal sørge for at de siste timene blir så behagelige som mulig for de som står i kø, og vil derfor sørge for servering av mat, drikke og litt underholdning underveis. I tillegg trekker vi ut en heldig vinner blant de 100 første i køen som får en gratis PS3-konsoll, sier presseansvarlig Hege Røe i Nordisk Film i en pressemelding.

- Ikke nattåpent

Ikke alle butikker velger imidlertid å ha nattåpent før lanseringen i natt:

- Vi kommer ikke til å ha nattåpent, så å si alle maskinene er forhåndsbestilt vekk uansett. Responsen har vært stor, men kanskje ikke så stor at vi velger å holde nattåpent for de få maskinene som er igjen. Vi har flere maskiner enn bestillinger, men sluttet å ta bestillinger da maskinene begynte å dukke opp i butikk - det er derfor det er noen igjen, forteller butikkmedarbeider Magnus Tellefsen i GAME-butikken i Kirkegata i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.