Kø-kaos for PlayStation 3?

Ikke umulig å få tak i en maskin. Men noen venter 60 timer i kø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Alt om PlayStation 3!

(Dagbladet.no): I morgen lanseres PlayStation 3 i Norge - men tradisjonen tro ved store spillanseringer holdes det nattåpent for de som vil være aller først ute.

Sony Center i Oslo vil - selvfølgelig - være den offisielle «nattåpent-butikken» under lanseringen i natt. Der vil den første PlayStation 3-maskinen som blir solgt i landet overrekkes av markedssjef Morten Christoffersen i Nordisk Film, som distribuerer PlayStation i Norge.

- Vi regner med at det blir lang kø utenfor Sony Center, hvor de første PS3-konsollene vil bli solgt ved midnatt. Vi skal sørge for at de siste timene blir så behagelige som mulig for de som står i kø, og vil derfor sørge for servering av mat, drikke og litt underholdning underveis. I tillegg trekker vi ut en heldig vinner blant de 100 første i køen som får en gratis PS3-konsoll, sier presseansvarlig Hege Røe i Nordisk Film i en pressemelding.

- Ikke nattåpent

Ikke alle butikker velger imidlertid å ha nattåpent før lanseringen i natt:

- Vi kommer ikke til å ha nattåpent, så å si alle maskinene er forhåndsbestilt vekk uansett. Responsen har vært stor, men kanskje ikke så stor at vi velger å holde nattåpent for de få maskinene som er igjen. Vi har flere maskiner enn bestillinger, men sluttet å ta bestillinger da maskinene begynte å dukke opp i butikk - det er derfor det er noen igjen, forteller butikkmedarbeider Magnus Tellefsen i GAME-butikken i Kirkegata i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer